vakantiehuisje aan het luganomeer
  • Nederlands
    • Deutsch

Reacties van Gasten

30 berichten, 3 pagina's 
01-09-2019
Geplaatst door: Zandbergen

Vakantie Porlezza

Heerlijke vakantie gehad direct aan het meer van Lugano! Het chalet (Milou) gelijk aan het strand was top! Alles (en nog meer) was aanwezig, bedden liggen heerlijk! Onze jongens, van 11 en 14 jaar oud, hebben zich geweldig vermaakt. Een bezoek aan de Monte Tamaro is een aanrader voor mensen met kinderen, er is namelijk een mooie zomerrodelbaan bovenop. Heerlijk eten kun je o.a. bij "Il Ritrivo", een restaurant aan het water richting Lugano. Wij komen zeker nog een keer terug!

01-08-2019
Geplaatst door: Fam. de Rooij

De laatste week van mei & de eerste van juni weer een geweldige vakantie gehad. Aanvankelijk leek het weer iets minder, maar daar kwam snel verandering in. Net als 2 jaar geleden weer een goede deal kunnen sluiten met Verburg voor de huur van 2 chalets voor 2 weken en een bootplaats.
Wat wil je nog meer: Iedere ochtend een meer als een biljartlaken, bijna voor ons alleen, want voor de rest kwamen er weinig boten van d'r plaats.
s 'Middags kwam de wind, dus gingen we wat anders doen en na het eten viel de wind er weer uit, dus konden we weer. De camping was ten opzichte van 2 jaar geleden op een aantal punten flink aangepakt en verbeterd. Omdat wij een goed werkende trailer hebben, is het voor ons ook geen probleem om op de camping de boot in en uit het water te halen. Dat scheelt weer even €10,- per beweging bij de buren. Plannen zijn er om het volgend jaar weer over te doen.

30-07-2019
Geplaatst door: Matthijs

genoten!

We hebben genoten van de prachtige omgeving van Porlezza. En het was heerlijk thuiskomen in de mooie chalet Gerda.
Alles aanwezig om een topvakantie te beleven

05-09-2018
Geplaatst door: Jan en Helma

Wij zijn twee weken in augustus geweest. Mooi ruim chalet. Wat opviel dat alles overcompleet was. Huisje was schoon.
We komen zeker teru

07-08-2018
Geplaatst door: Henk en Herma

Chalet Rosalie en chalet Elly

Wij zijn in juni een week in Chalet Rosalie geweest en de week erna in chalet Elly. We hebben het prima naar onze zin gehad, alles was aanwezig in de chalets en ze waren schoon. Bij beide chalets hadden we een eigen parkeerplek, dit was erg fijn. Wanneer we iets tegen kwamen wat niet goed was appten we naar Hr Verburg die direct reageerde, dit was erg prettig.
Chalet Rosalie was ontzettend mooi vanwege het mooie uitzicht. We zaten met veel plezier op onze veranda te genieten van het meer. Het chalet was mooi en had een heerlijk bed.
Chalet Elly lag wat meer in een zijstraat maar ook hier hadden we zijddelings zicht op het meer. Het chalet is iets minder mooi dan Rosalie maar ook hier hebben we genoten.
Op de camping zelf is het wisselend, er zijn mooie chalets bij maar ook chalets die er slecht uit zien, dit contrast is echter ook wel weer grappig.

Om in de omgeving wat leuks te doen, nog enkele tips:
Het Museum Letterario Antonio Fogazzarro was ontzettend leuk. We kregen hier een prive rondleiding van een erg leuke gids.
Verder adviseren wij Mennagio, Lenno en Como aan het Comomeer. Ook met de pont naar Bellaggio en Varenna is de moeite waard.
Er is een erg grote markt in Luino, deze viel ons tegen omdat het toch veel van hetzelfde was. de markt in Como was wel leuk om te bezoeken.
Ook Bergamo en dan de oude stad hiervan is erg leuk. Je gaat met een treintje omhoog en kunt dan genieten van het uitzicht en het oude centrum. Het is even rijden maar wel de moeite waard.

Al met al kunnen wij een verblijf in de chalets van Hr Verburg zeker aanbevelen.

25-07-2018
Geplaatst door: Marc en Christine

Na reeds vele jaren onze vakantie te hebben doorgebracht in Frankrijk, hebben we eens een andere uitdaging geprobeerd.
De chalet "Rosalie",direct aan het meer, is een echte aanrader; deze is volledig uitgerust en beschikt over airco en is goed onderhouden. Een haardroger is niet aanwezig en een gewone kan niet door een beperkte stroom (6amp).
Op de camping heerst een aangename ontspannen sfeer. Het eten in het restaurant is goed en betaalbaar.

Een groot minpunt is de haven indien je een eigen boot meeneemt. Deze is "te" duur en heeft onderhoud nodig, (bevestigingspunten, te weinig ruimte tussen de boten). bij hevig weer kan je best de boot uit het water nemen.

Ondanks dit minpunt zal onze vakantie volgend jaar terug daar zijn en voor een langere periode.

Grtn, Christine en Marc

25-07-2018
Geplaatst door: Leen en Sjoukje jobse

Berlino 5

Afgelopen week zijn wij weer thuisgekomen na een paar heerlijke weken in chalet Boudewijn. Het leuke straatje Berlino met dicht bij het water het chalet. Elke dag kwam er s middags een heerlijke bries opzetten die het zeer aangenaam maakte om op de veranda te zitten lezen. T weer was prima, niet te warm, gewoon heerlijk. Overdag lekker dobberen op een luchtbed en wandelen in de omgeving. Lekker touren rond het como meer met ons fiatje 500 cabrio.... een groot feest. Er hoefde niks verkent te worden omdat het de derde keer was dat we er kwamen. Wat is dat toch genieten. Goede service ook want toen de tv het niet deed ( kijken we normaal in de vakantie nooit naar maar ja, de voetbal WK) even een belletje naar Verburg en binnen not time was t probleem opgelost. Kortom. Een top vakantie gehad!

16-04-2018
Geplaatst door: Johan van Rijn

Wij hebben al enkele keren een chaletje gehuurd van meneer Verburg. Ze zijn van alle gemakken voorzien, netjes en schoon. Wij hebben het tot nu toe altijd erg naar onze zin gehad en wij hebben fijne herinneringen aan onze verblijven hier.

07-09-2017
Geplaatst door: Chantal Dornseiffen

reactie david

Wat fijn dat jullie de dingen verhelpen. Ik heb zojuist weer een nieuwe boeking gedaan voor volgend jaar. Wij zijn verkocht

03-09-2017
Geplaatst door: reactie beheerder

Beste Chantal

Dank je wel voor je feedback. Fijn dat jullie heerlijke weken hebben gehad. De verstelbare stoelen zullen wij vervangen. Ook het plaatje bij het gasstel zullen wij vastschroeven. Ook zullen wij het raam in de slaapkamer repareren. We hadden hier nog geen klachten over gehad. Dank je wel voor het compliment voor het bed. We hebben vorig jaar al onze matrassen vernieuwd.