vakantiehuisje aan het luganomeer
NederlandsDeutsch

Reacties van Gasten

27 berichten, 3 pagina's 
13-06-2017
Geplaatst door: Ron & Jolanda

26 mei - 10 juni 2017

Een heerlijke vakantie gehad. Die begon met het maken van een goede deal met Verburg voor de huur van 3 chalets, een vlotte en heldere communicatie en afhandeling maakt het al plezierig op voorhand. In de chalets was alles keurig op orde , prachtig weer, een beetje vissen, zwemmen en de boot vlak bij, wat wil je nou nog meer...............
Volgende keer weer!!

05-06-2017
Geplaatst door: Hans en Erica

meivakantie

Geweldige vakantie gehad. Prachtige omgeving, leuk dorpje, gezellige markt. Perfect huisje met meer dan complete uitrusting. Snelle reacties van de verhuurder op mailberichten. Genoten van lange luie avonden op de gezellige veranda. Alleen met het bed hadden wij ruzie... Op zich niks mis mee, maar voor ons was het veel te zacht en slap geveerd. Een kwestie van smaak dus. Verder niets dan lof, ook de betrokken benadering van de verhuurder (er wordt mee gedacht) stellen wij zeer op prijs. We komen graag terug.

11-05-2017
Geplaatst door: Hanzen

Meivakantie Rosalie

Fijn chalet aan het strand met een prachtig uitzicht en zeer compleet ingericht. Ook met minder weer heerlijk genieten op de veranda. Goede service van Verburg en snelle reacties op vragen per email. Top vakantie.

10-05-2017
Geplaatst door: Fam. Freriksen

Meivakantie 2017

2e week van de meivakantie een chalet gehuurd.
Mooie chalet met alles er op en aan incl. TV met schotel met alle nederlandse zenders, kachel, stofzuiger, etc. etc. We misten als verwende hollanders alleen de vaatwasser ;-)
Uitstapjes gemaakt naar Lugano, Milaan en zelfs Venetie.
Mooie omgeving, veel te zien alleen het weer lokaal zat helaas niet mee.
Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

07-05-2017
Geplaatst door: fam Koppert

heerlijke week

Afgelopen mei vakantie zijn we 8 dagen in Porlezza geweest. We hebben genoten. Mooi huisje, dicht aan het water en van alle gemakken voorzien. Leuke uitstapjes gemaakt naar Como, Lugano, Milaan en Valle Verzasca. Als we één tip mogen geven... De waterdruk is heel laag en maakt douchen wat lastig.
We komen zeker nog eens terug.

04-05-2017
Geplaatst door: Lindhout

Chalet Boudewijn

Het meeste hebben we genoten van het uitzicht. In de chalet kwamen we niets tekort, alles was aanwezig

18-04-2017
Geplaatst door: fam Jansen

Chalet Elly

Geweldig verblijf gehad. In de chalet is alles aanwezig.
Heerlijk de zon op de veranda en dicht bij het strand.
Volgend jaar komen we weer